Σχετικά με εμάς

ΣΧΕΤΙΚΑ-ΜΕ-ΕΜΑΣ.png

Καλώς ήρθες στον πλανήτη μας!

Μία από τις βασικές αρχές του Βουδισμού, ορίζει πως: «Αν θέλεις να γιατρέψεις κάποιον που είναι ψυχικά άρρωστος, άλλαξε τη διατροφή του». Είμαι η Στεφανία, δεν είμαι βουδίστρια, αλλά η προσωπική μου ιστορία επιβεβαιώνει στην πράξη το εν λόγω ρητό. Το 2016, εξαιτίας ενός σοβαρού δερματικού προβλήματος που παρουσίασα και το οποίο οφειλόταν σε ψυχοσωματικά αιτία, ο γιατρός μου συνέστησε να κάνω αποτοξίνωση, ακολουθώντας αυστηρή διατροφή χωρίς κρέας, ζάχαρη, γλουτένη, λακτόζη και χωρίς οτιδήποτε χημικό για τρεις μήνες! Όπως καταλαβαίνετε, κάτι τέτοιο αρχικά φάνταζε σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Δεν άργησα ωστόσο, να ανακαλύψω τη θετική επίδραση που είχε στην ευρύτερη υγεία και στην ενέργειά μου. Σταδιακά άρχιζα να εθίζομαι σε αυτήν την όμορφη λειτουργία και να γνωρίζω έναν διαφορετικό διατροφολογικό κόσμο.
Και τότε ήταν που αποφάσισα πως η υγιεινή διατροφή θα ήθελα να εξελιχτεί σε κάτι παραπάνω από το φαγητό μου: να γίνει τρόπος ζωής και επάγγελμα!

Έτσι λοιπόν, έξι χρόνια μετά, πάρθηκε η πιο γλυκιά απόφαση και μία αόριστη ιδέα μετουσιώθηκε σε αυτό που πλέον λατρεύουμε να αποκαλούμε “Planet Health”! Η δική μας digital γωνία με ποιοτικά προϊόντα, βασισμένα στα πιο αγνά συστατικά, δίχως επιβλαβή πρόσθετα και συντηρητικά. Πρώτα δοκιμάζουμε, απολαμβάνουμε, απορρίπτουμε και εν τέλει συλλέγουμε προϊόντα από Έλληνες και ξένους παραγωγούς, έχοντας πάντοτε ως βασικό γνώμονα τα οφέλη για τον δικό μας και κατ’ επέκταση τον δικό σας οργανισμό. Και φυσικά το μυστικό σε αυτή τη διεργασία είναι ότι δεν αφήνουμε σε δεύτερη μοίρα τη γεύση. Επειδή υγιεινό δεν σημαίνει άγευστο! Θέλουμε επομένως, να σας καλωσορίσουμε στον… Πλανήτη μας. Εδώ θα περιπλανηθείτε και θα ανακαλύψετε μικρά-σπάνια μυστικά γεύσεων και θα κατανοήσετε ότι αλλάζοντας μερικές από τις διατροφικές συνήθειές σας, θα αγαπήσετε λιγάκι περισσότερο τον εαυτό σας. Αλλωστε, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ένα πράγμα: Πως είμαστε ό,τι τρώμε. Και αυτό που τρώμε καθορίζει τις σκέψεις, τη ζωή μας, το παρόν, το μέλλον και το πεπρωμένο μας…

Οι αξίες μας!

-Άλλαξε συνήθειες!
-Αγάπησε περισσότερο τον εαυτό σου!
-Δώσ' του την τροφή που του αξίζει!

Οι παραγωγοί μας

X