Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις είναι μόλις 3, αγνά και τα έχουμε όλοι στο σπίτι μας. Δεν περίεχει αλεύρι, ζάχαρη, αλάτι, αυγά & βούτυρο! Επίσης είναι vegan, sugar & gluten free!
Πάμε λοιπόν να δούμε την συνταγή..
Yλικά:
- 1 + 1/2 κούπες αλεύρι βρώμης ή νιφάδες βρώμης χωρίς γλουτένη τις οποίες αλέθεις στο μούλτι
- 1 μπανάνα
- 1 κούπα βιολογικό γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη (ή οποιοδήποτε άλλο φυτικό προτιμάς)
Οι επιλογές για να σερβίρεις από πάνω άπειρες. Αν θες κάτι γλυκό, μπορείς να βάλεις φρέσκα φρούτα και λίγη μελάσα Emelia, βιολογικό σιρόπι σφενδάμου, φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη ή ότι άλλο αγαπάς.
Διαδικασία:
- Προσθέτεις στο μούλτι όλα τα υλικά και τα χτυπάς μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Τοποθετείς ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά (αν δεν έχεις αντικολλητικό, άπλωσε ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι στο τηγάνι σου) τοποθετείς 2 κουταλιές από το μείγμα σου και μόλις είναι έτοιμο από την μία πλευρά, το γυρνάς για άλλα 3-4 λεπτά και από την άλλη.
- Επαναλαμβάνεις το ίδιο μέχρι να τελειώσει το μείγμα σου.
Αυτό ήταν όλο! 🙂